Har du lyst til at rejse og opleve verden?

...så har du som LMU'er mange muligheder

Når du rejser ud som volontør for LM, vil du opleve smukke naturområder, spændende dyr og historiske bygninger - du vil komme hjem med masser af fede billeder på computeren og ikke mindst på nethinden. Men som volontør får du også meget mere end det: Du får en hverdag i et fremmed land, hvor du får mulighed for at komme tæt på mennesker fra en anden kultur - samtidig med at du tjener Gud og gør en konkret forskel i nogle menneskers liv.

 

 

Ledige volontør-stillinger:

 

Volontører til en børnehave i Cambodja

Du får mulighed for at hjælpe enlige mødre til at passe et arbejde ved at passe deres børn i arbejdstiden. Der søges to personer. Stillingen er ledig fra 15. august 2014 og frem til 30. juni 2015.

Volontørerer til undervisning og sociale aktiviteter i Cambodja

Du skal undervise i engelsk i en lokal kirke og arrangere sociale aktiviteter for pigerne i kirken. Der er også mulighed for at undervise i et musikinstrument og hjælpe med musik i kirken. Der søges to personer. Stillingen er fra august 2014 til 30. juni 2015.

Volontører til pasning af missionærbørn i Cambodja

Du skal sammen med anden volontør passe og aktivere de to yngste børn, mens Kent og Christina lærer khmer og introduceres til landet, kulturen og jobbet. Der søges to personer. Stillingen er fra august 2014 til 30. juni 2015

Bogvolontør i Dar es Salaam, Tanzania

Hjælpe med salg og distribution af bibler og kristen litteratur i Tanzania med fokus på Dar es Salaam og Østtanzania, hvor der specielt udenfor Dar es Salaam ikke er mange kristne. Udrejse hurtigst muligt

Bogvolontør i Iringa, Tanzania

Din primære opgave bliver at sælge kristen litteratur ved mobile bogsalg på ture ud i distriktet. Alt efter hvilken interesse eller eventuel faglig uddannelse du har, er der også opgaver på grunden, hvor Soma Biblia ligger. Stillingen er fra august 2014 til juni 2015 (evt. senere).

Underviser til lilleskole i Hawassa, Etiopien

Du skal undervise en pige i 3. klasse i dansk og matematik og samtidig indgå i et norsk og internationalt skolemiljø. Stillingen er med ansættelse fra midt august 2014 til udgangen af juni 2015.

Volontører til undervisning og ungdomsarbejde i Arequipa, Peru

Du skal være med til at skabe et godt og lærerigt miljø for fire danske børn og samtidig være med i udviklingen og dagligdagen i et kristent peruansk ungdomsmiljø. Der søges to personer. Stillingen er fra august 2014 til august 2015.